Daca tot va oferim panourile sandwich pentru a va construi spatiul comercial, de ce sa nu va oferim si mobila pentru dotarea birourilor?

Incepand din acest an, oferim mobila ergonomica de calitate din import Germania:
- scaune ergonomice cu role sau fixe
- rolcontainere(sertare metalice) cu cheie
- dulapuri cu cheita
- mese cu inaltime reglabila

Mobilierul este produs din materiale de calitate superioara, care rezista la utilizare intensa, mutari intre diverse locatii, nu se zgarie, nu se arde cu tigarea aprinsa uitata pe blat, etc.;

Printre acestea se afla marci celebre in domeniu producatorilor germani de scaune precum Vitra sau Martin Stoll pentru care preturile sunt nitel mai mari decat ale celorlalte, insa nu depaseste 15-20% din valoarea acestora de pe piata germana!

Iata modele si preturile acestor scaune direct de pe siteul producatorului german Martin Stoll collection C, Martin Stoll congress FL6/1, Martin Stoll drabert ios F, Martin Stoll drabert seminario dos FL3.

Scaunele de birou importate din Germania cantaresc circa 15-20 kg, au structura metalica puternica, materiale de calitate superioara in componenta si nu se compara in nici un aspect cu cele chinezesti comercializate in retelele de magazine de tip supermarchet. Suporta peste 150 kg, sunt foarte comode, ergonomice, cu suspensii in toate cele 3 directii, asadar recomandam sa nu comparati nici pretul cu cel al scaunelor chinezesti expuse in lanturile de supermarcheturi pentru ca nici calitatea lor nu se compara.

Scaunele sunt proiectate special sa ofere pozitiile cele mai confortabile, deoarece timpul consumat la birou este de regula foarte mare, iar modul cum au fost, proiectate si contruite influenteaza eficienta si randamentul utilizatorilor.