Denumirea acestor materiale de constructii de sandwich provine din limba engleza si este intalnit si la noi sub denumirea de panou senvis sau panou sandvis, datorita modului in care este alcatuit acesta, doua foi de tabla intre care se afla spuma poliuretanica.

Avantajul nostru competitiv este acela ca asiguram transportul produselor dvs.
De asemenea debitam orice produs, la dimensiunile solicitate de dvs.

Avem pe stoc mii de metri patrati de:

A. Panouri la calitatea I la lungimi de la 6m pana la 13.5m din care se poate debita la comanda in functie de solicitarea clientului; Grosimile panourilor de calitatea I sunt cuprinse intre 30mm si 80mm;

Detinem si loturi de panouri la grosimi mai mari pe care le achzitionam din lichidarile de stoc ale producatorilor de panouri sandwich(sandvis sau senvis) 

B. Panouri la calitatea a II, avand urmatoarele dimensiuni:
- lungimea cuprinsa intre 1.5 si 6 m
- latimea de 1m
- grosimea de la 30mm pana la 200mm.

 

PRODUS NOU - Panou termoizolant imitatie tigla:

Din dorinta de a diversifica gama sortimentala pe piata panourilor termoizolante, dar si in urma numeroaselor  solicitari din partea clientilor, grupul nostru de firme SC Romcad Grup si SC Dudu Srl, si-a marit portofoliul de produse cu panouri termoizolante de acoperis din poliuretan care imita tigla metalica.

Aceste panouri se folosesc cu predilectie ca acoperis/invelitoare la constructiilor civile.

Mai jos aveti cateva specificatii tehnice ale panourilor si gama de culori in care pot fi fabricate. La cerere, putem asigura si accesoriile aferente montajului (suruburi, inchideri streasina, coame etc)

Avantaje: Spuma poliuretanica confera un inalt grad de izolatie termica, fiind un panou functional datorita rapiditatii si simplitatii montajului, panou usor (max 11 kg/mp), sistemul de acoperis nu necesita o structura grea precum in cazul tiglelor ceramice, nivel ridicat de rezistenta de rupere la vant iar datorita formei sale particulare produsul are un aspect estetic deosebit.

Detalii tehnice:

Latimea efectiva: 1000 mm

Lungimi: De la 2100 mm pâna la 13500 mm, cu o trecere de 350 mm

Grosimea panoului: 77 mm

Grosime tabla: 0.4 mm/ 0.4 mm

Densitate spuma: 42 kg/mc

La solicitarea dumneavoastra va putem face o oferta de pret personalizata pt fiecare cerere in parte.